sâmbătă, 24 decembrie 2011

Craciun fericit, hoinarii mei !

,
Dragi hoinari... iata-ne si-n prag de Sarbatoare, tanjind dupa albul care altadata ne troinea veselia si picta intr-un rosu intens obrajii nostri de copil. Erau clipe cand iarna imbracata in cel mai pur alb al sau, aducea clinchete de zurgalai si colindatori pe la porti. Ferestrele erau decorate-n cele mai frumoase flori, flori de gheata pazite de turturi care parca vegheau, avand grija ca nimeni sa nu fure aceste petale de cristal. Si cat de dor ne este astazi de astfel de detalii hibernale... care se pare ca sunt hoinare, atat de hoinare incat hoinaresc acum pe alte meleaguri. Dar vor veni ele si la noi...

Si pana atunci, CLIPELE HOINARE va ureaza sa aveti cele mai FERICITE SARBATORI, avandu-i pe cei dragi alaturi de voi si macar pret de cateva clipe respectati Craciunul pentru ceea ce este el cu adevarat. Nimeni nu ne poate fura vechea traditie cat timp noi o pastram vie in suflet si cat timp mai credem in ea.

CRACIUN FERICIT,  Hoinarii mei!










© Catana Cristian-Alexandru

4 comentarii:

sandu09ful spunea...

craciun fericit!!foarte adevarat ceea ce ai scris,te invit si eu la un colind si un cozonac ardelenesc...

Unknown spunea...

Now Christmas is coming and you have posted really awesome blog, After reading your blog now i am so happy.
Merry Christmas!
Voyage En Sicile

Selvina Hayes spunea...

It is a Worldwide celebrating Festival...
Enjoying everyone eating Cake..
Appartamenti Sicilia

Sixstarlimousines spunea...

I like the way of sharing this wonderful informative and interesting post with us. I really enjoy it and looking for more from you.


Limos Hire Melbourne

Trimiteți un comentariu

©Copyright

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996.