luni, 11 iulie 2011

Clipe hoinare prin Teleorman

,
Se spune cǎ viaţa la ţarǎ este grea dar frumoasǎ. Esenţa acestei frumuseţi poate apǎrea din insǎşi simplitatea unor lucruri, lucruri care ne înconjoarǎ sau lucruri care pur şi simplu izvorǎsc din noi. Iar aceste lucruri poartǎ numele de sentimente…




Asadar... condusi de sentimente, incepand de azi, cititorii au posibilitatea sa descopere clipele hoinare si-n paginile Revistei Vacante la tara.

Primele clipe hoinare merg tocmai in Campia Romana, mai exact, pe meleagurile teleormanene.

Astfel, putem descoperi simplitatea satului originar romanesc, putem admira lunca dunareana in vecinatatea careia se insira Comunele Viisoara, Lisa, Seaca, Piatra... toate scaldate intr-un apus plin de culoare.

Click pe acest link : REDESCOPERIND TELEORMANUL .

Un foto-reportaj realizat de Catana Cristian-Alexandru.

2 comentarii:

Elena Mandru spunea...

Satul romanesc are ceva aparte,o unicitate ,un mod de viata si asezare in mediul ambiant,incepand de la case , ulite,ragetul animalelor ,galagia pasarilor de curte,simplitatea dar buna cuviinta a cetatenilor obstei.Daca esti nascut si crescut acolo ,oricat ai fi de incantat de civilizatia urbana,nu se poate sa nu-ti placa sa te speli cu apa rece din fantana ,sa mananci o turta coapta pe plita sau un cozonac copt in vatra,sa stai pe prispa casei si sa inspiri aerul mereu proaspat.

Anonim spunea...

mereu ,dar mereu mi-e dor de acea frumusete a sateanului de rand , de privirea inteleapta ,de cum stie sa diminueze grija zilei de maine ,de rasul lui sanatos si curat ,chiar daca il coplesesc multe ,mult prea multe Viata la tara este frumoasa daca stii sa gasesti asta frumusete, dar are si multe adevaruri triste (dar unde nu-s ele? peste tot !)

Trimiteți un comentariu

©Copyright

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996.