marți, 20 septembrie 2011

Clipe hoinare la Zilele Bucurestiului

,
A trecut si weekendul, au trecut si Zilele Bucurestiului, lasand in urma lor amintiri frumoase in care griul clasic urban, pret de cateva zile...a fost imbracat in haine pline de culoare, in haine de sarbatoare. Clipele hoinare au pornit la pas prin Bucuresti, incercand sa surprinda cat mai multe momente din aceasta metropola vie. Asadar, parcuri precum Herastrau, Tineretului, Unirii s-au alaturat clipelor hoinare si s-au lasat pozate. In Parcul Herastrau, vizitatorii au putut admira frumoasele casute de lemn, fiecare simbolizand colturi de traditie romaneasca sau...orientala, dupa caz. Obiecte traditionale de lemn, dulciuri de casa, straie populare...toate sunt detalii care prin culoare si simplitate furau privirile trecatorilor. Atmosfera a fost intregita de ansamblurile folclorice care-si faceau simtita prezenta pe scena amplasata in parc. 

Pasind mai departe...in alt colt bucurestean, descoperim aceeasi atmosfera de sarbatoare si in Parcul Tineretului. Aici, bucurestenii au putut savura un frumos spectacol de echitatie, in care munca, curajul si loialitatea si-au dat mana pentru un show de neuitat.

Seara, petrecerea a continuat fie pe strazile Centrului Istoric al Bucrestiului unde a avut loc si Gala Folk You, dar si in Piata Constitutiei, unde duminica seara, ingerii au coborat, presarand in zborul lor tone si tone de fulgi, fulgi albi, fulgi de septembrie, fulgi de bucurie care au dovedit tuturor ca Bucurestiul stie sa se distreze, ca Bucurestiul este viu...si respira prin noi, noi care mai stim sa ne bucuram, nu doar de Zilele Bucurestiului ci...mereu. 

Parcul Herastrau:








Parcul Tineretului:








Centrul Istoric al Bucurestiului :


  

Piata Constitutiei - Piata Ingerilor:








 Zilele Bucurestiului - 552 ani " Bucuresti - Metropola Vie " - 16-18 septembrie 2011

Copyright : Catana Cristian-Alexandru








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

©Copyright

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996.