joi, 4 august 2011

Clipe hoinare si BOSQUITO - Garajul Europa FM

,

Era o vreme cand toti alergam dupa o “Pepita” rugand-o sa…”Hai iubito nu fugi de mine…”. Cand “Pepita” cadea in plasa noastra… o chemam pe la un bairam, ca asa era pe-atunci… Desigur, “cand eram baiat acasa” …promiteam de-a dreptul solemn gagicii oficiale ca…”Haide nu fi suparata, ca doar n-am s-o fac eu lata…cand esti plecata.” . Oricum... parca fusesem orb cand ma combinasem cu ea. Si-acum rad cand imi amintesc ca ”aveam o gagica grasa…care ma iubea”… Si revenind la bairamul nostru, si la Pepita mea…o aduceam in sufragerie, boxele erau la locul lor, caseta rula in casetofon si…”Pas cu pas” simteam cum “ne cuprinde ritmul de chitara…

A doua zi…era alta poveste. Ma saturasem si de gagica grasa si de Pepita si ieseam ca golanii pe la terase, prin fata blocului, alte bairame si totul era simplu. Imi si amintesc cum "de 3 zile cu baietii beam si chefuiam"…

Timpul trecea, dupa cum ziceam, pas cu pas… si incepeam sa inteleg cum e si cu maturizarea asta. Descoperam Femeia… aceasta creatura care "se hraneste cu zilele tale", purtandu-si "privirea dulce de fecioara" ca mai apoi, "s-o cuprinzi in brate" si sa observi "cum devine fiara"…

Toate-s etape ale vietii noastre.Zilele trec, zilele se joaca si se dau pe toboganul vietii. Clipele hoinare sunt etaje pe care le urcam.Dar vine si vremea cand ajungem sa o intalnim pe ea. Ea…aceea careia ii soptesti ca “daca maine ai pleca, in bucati m-as sfarama”. Oricare dintre noi ajungem la etapa in care o privim in ochi si ii soptim ca…”tu m-ai dat cu totul peste cap”. Apoi va sarutati, amintindu-va cum, “doua maini in taina s-au intalnit…

Toate aceste detalii, versuri, emotii, amintiri… le-am retrait aseara, in Garajul Europa Fm, unde BOSQUITO a concertat ca la inceput. Vulturul hoinar s-a reintors in Romania si ne-a dovedit inca o data cum trairea si sufletul se impletesc intr-un dans izvorat din interetarea live a unor adevarati artisti.

Asadar, Clipele hoinare, au lasat pret de cateva clipe muntii deoparte si-au coborat in Garajul amintirilor de-atunci…de-atunci de-demult. Un “demult” retrait astazi!











Sectiunea Video by Clipe Hoinare:

1 - Bosquito - Cand ingerii pleaca



2 - Bosquito - Tigano



3 - Bosquito - Marcela



4 - Bosquito - Pepita ( O lectie pentru multi dintre noi ! Aceasta este definitia distractiei in forma pura, indiferent de varsta)




Text, Fotografii, Video : Catana Cristian-Alexandru
Copyright: http://clipe-hoinare.blogspot.com/

3 comentarii:

Anonim spunea...

Un text minunat! Am urmărit şi eu concertul şi m-au năvălit amintirile. Superbă trupă, superbe vremuri...

Blue Devils spunea...

Eram copil atunci cand bosquito lansau melodii precum pepita, hopa hopa, etc. Dar ascultam cu placere, poate fara sa inteleg mesajul si stiam ca de la petreceri nu pot lipsi astfel de melodii. Am crescut cu bosquito, desi in lipsa prezentei lor, iar acum incep sa ma reindragostesc de ei, sa ii apreciez la adevarata lor valoare. Toti componentii trupei sunt talentati, iar personal il apreciez extraordinar pe Ciprian [de unde si fan page-ul de pe facebook:)].
Minunat post ! Multumim ca ne-ati adus si noua din bucuria pe care ati trait-o acolo, bucurie pe care in mare parte am trait-o si noi in fata micilor ecrane !

Anonim spunea...

Galerie foto cu trupa Bosquito & Tandarica, check this out :
http://staredenestare.wordpress.com/2012/11/06/bosquito-ovidiu-lipan-tandarica-zilele-orasului-part-ii/

Trimiteți un comentariu

©Copyright

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996.